Menü Bezárás

Miért DJ egy esküvőre?

Változatos

Gondosan összeválogatott, minőségi hangzású dalok az 1950-es évektől napjainkig, eredeti változatban és különböző stílusú feldolgozásokban is rendelkezésemre állnak. Széles zenei táramat, amit kiválóan jól ismerek, remekül tudom használni a tökéletes hangulat eléréséhez.

Folyamatos

Fontos számomra, hogy a zenékkel rá erősítsek a felejthetetlen pillanatokra a nyitótánctól egészen a esküvői partyig. Éppen ezért folyamatos, szünet nélküli zenei szolgáltatást biztosítok az esküvő elejétől a végéig.

Rugalmas

Az ifjú pár egyedi igényeihez igazodva és a násznép kívánságait is figyelembe véve rugalmasan alakítom ki az esemény zenei hangulatát. Nagy figyelmet fordítok arra, hogy a vendégek apraja-nagyja megtalálja a számára kedves zenéket, így kevert, de kiegyensúlyozott zenei szolgáltatást tudok nyújtani.

Zene

Zenei táram rendkívül széles, de egyedi igényeknek is eleget teszek

Funky

Rock / Rock and roll

Jazz / Soul / Swing

Retro

Rádió slágerek

R'n'B

Napjaink slágerei

Nemzetközi slágerlisták

Hallgass bele

Hangtechnika

Az esküvők egyik technikai alapigénye a tökéletes hangosítás. Fontos, hogy a beszéd jól hallható legyen és a hangerő mellett élvezhető maradjon a zene, valamint az énekesek hangzása is. Ennek eléréséhez kizárólag prémium kategóriás RCF hangfalakat és többféle, a speciális igényekhez is alkalmazható mikrofonokat használok. Eszközparkommal biztosítani tudom, hogy az esküvőn ne csak a zene és beszédhang legyen jól hallható, de közben a násznép egymás közti háttérbeszélgetése is zavartalan maradjon.

A beszédeknél a zajmentes, tiszta hangzás eléréséhez kizárólag SHURE mikrofont használok. Rádiós mikrofonokat alkalmazok a mozgásban lévő személyek megfelelő kihangosítására, például a ceremónia mesterek folyamatos munkája közben és a pohárköszöntőknél. Teljes körű hangosítást biztosítok a szertartásnál, a házasságkötés közben, valamint a fellépő zenekarok illetve énekesek kihangosítását is hiba nélkül megoldom.

Fénytechnika

A mai 21. századi rendezvények elengedhetetlen eleme a modern technika legújabb vívmányát nyújtó fénytechnika. A fiatalos esküvői hangulat megteremtésének fontos kelléke, ami felejthetetlen élményt nyújt az ifjú pár és a násznép számára egyaránt.

A színek és fények segítségével varázslatos hangulat érhető el a tánctér, az asztalok, de akár az egész épület külső és belső megvilágításával. Változatos ábrák és mozgások alkalmazhatóak a tánctéren a zenéhez és a pillanatokhoz igazítva.

Az igényesen összeállított és pontosan alkalmazott fények jobban kiemelik az esküvő elemeit pl.: a nyitó- és menyasszony táncnál, vagy a tortavágáskor. A meghitt hangulat megteremtése mellett lehetőség van igazi disco fények alkalmazására is.

A professzionális fénytechnika segíti az esküvői fényképek és videók elkészítését. Varázslatos képi hatások érhetőek el nem csak a profi, de akár a násznép által készített amatőr képek készítésénél is. Így válik minden pillanat igazán maradandóvá.

További tudnivalók

Kövess minket!

Elérhetőségeink