Menü Bezárás

Áraink

Lépésről lépésre

Tegyük együtt felejthetetlenné a nagy napot!

01

Előzetes egyeztetés

Lehetőségünk lesz megismerni egymást, átbeszélni az elképzeléseidet, és együtt megtervezni azokat a pillanatokat, amelyek emlékezetessé teszik majd az esküvődet. Egyedi koncepciók, zenei preferenciák és különleges kérések – mindenre sort kerítünk, hogy pontosan azt az atmoszférát teremtsük meg, amit megálmodtatok.

02

Árajánlat & Szerződés

Az árajánlat és szerződés szakaszában átláthatóan prezentáljuk az elérhető csomagokat és szolgáltatásokat. Kialakítjuk az igényeidre szabott ajánlatot, és ha minden számodra megfelelő, elkészítjük a szerződést. Nálunk nincsenek rejtett költségek – minden részletet tisztán és átláthatóan kommunikálunk, hogy teljes bizalmat élvezhess a kiválasztott szolgáltatásainkkal kapcsolatban.

03

Részletes tervezés

A részletes tervezés során mélyebben belemerülünk az esküvőd részleteibe. Az időzítés, a helyszín különlegességei és az események sorrendje mind olyan elemek, amelyekre odafigyelünk. Hangulatos pillanatok, a buli fokozatai, és persze a zenei repertoár pontos kialakítása mind része ennek a fázisnak. Így garantáljuk, hogy minden pontosan a helyén lesz az esküvődön, és az egész nap zökkenőmentesen fog lefolyni.

04

Indulhat a buli!

Végre elérkeztünk a nagy napig! Minden előkészület és tervezés után mostantól csak a buli élvezetére kell koncentrálnod. Professzionális DJ-szolgáltatásunkkal garantáltan emlékezetes és pezsgő élményben lesz részetek. A hangulat fokozása, a táncparkett rezgése és a boldogság sugárzása – mindez a mi kezeink között van. Indulhat a buli, és mi ott leszünk, hogy a zenei kulisszák mögött gondoskodjunk az emlékezetes pillanatokról!

Standard

Mit tartalmaz a standard csomag?
A tánctérre elegendő hang és fénytechnika és a DJ tevékenység.  
Igény szerint választható szolgáltatásokkal kiegészíthető ez a csomag, hiszen minden esküvő más és más.
Így lehetőség van teljesen helyszínre, illetve személyre szabott megoldásokra is. 

Hangtechnika

Fénytechnika

340 000,- (+útiköltség)

Választható szolgáltatások

2db RCF ART SERIES 310A Hangfal + 2 db AUDIO

TECHNIKA PRO 49QL pulpitus térmikrofon vagy SHURE BLX1 H8E típusú csíptetős mikrofon + SHURE SM58 Típusú vezeték nélküli mikrofon + ALLEN&HEAT ZED 10 FX kiskeverő + Laptop) 

A szolgáltatás díja: 50 000 Ft

2db RCF ART SERIES 310A Hangfal + 2 db SHURE SM58 típusú vezeték nélküli mikrofon + ALLEN&HEAT ZED 10 FX kiskeverő + Laptop

A szolgáltatásdíja: 35 000 Ft

További tudnivalók

Kövess minket!

Elérhetőségeink