Szerzői jogok 2018-02-14T11:09:13+00:00

Szerzői jogok

Az eclereskuvodj.hu-n található minden tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak. Azoknak – a személyes használatot meghaladó mértékű – bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a szerzői jogok tulajdonosának, Ekler Sándornak a kifejezetten erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges. Azzal, hogy a felhasználó belép a https://eclereskuvodj.hu oldalra, elfogadja az alábbi feltételeket, abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználó.

A eclereskuvodj.hu honlapon található teljes szöveges tartalom Ekler Sándor szellemi tulajdona. Ekler Sándor, mint a szerzői jog tulajdonosa fenntartja a teljes tartalomra vonatkozóan annak terjesztésével és másolásával kapcsolatos minden jogot.

A tartalomátvétel jogszerű lehetősége:

Idézés hivatkozással
Az eclereskuvodj.hu oldalon található szövegek sajtómegjelenés vagy ajánlás céljából szabadon idézhetőek 250-500 karakter hosszan. A szövegek további része az online működő, azaz átkattintható hiperhivatkozással tekinthető meg az eclereskuvodj.hu weboldalon. A hivatkozás lehet szöveges vagy akár grafikus link is.

Figyelem!
Ekler Sándor előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, struktúra, adatszerkezet stb.) feldolgozása és értékesítése.

Dunaújváros, 2017. szeptember 25.