Ecler wedding and event crew 2019-11-17T10:17:50+00:00

Ecler Wedding & Event Crew

Üdvözlöm! Engedje meg, hogy bemutatkozzunk!

Honnan jött ez a név? Mely része mit takar? Mit is jelent számunkra?
Engedjék meg, hogy megosszam Önökkel!

Ekler Sándornak hívnak. Az ECLER WEDDING AND EVENT CREW megálmodója, tulajdonosa vagyok.

Fiatal, gyermekkori álmom volt  hogy egyszer DJ lehessek, és embereket szórakoztathassak a zenéléssel. Az, hogy az ember álma teljesül ,bátran állíthatom, hogy fantasztikus érzés. DJ Ecler néven váltam ismertté. Ezért került a névbe az ECLER szó.  A kezdeti korszak óta számtalan céges, és szórakozóhelyi rendezvényen voltam DJ, amely mellett szépen lassan kialakult egy újhullámú vonal, mégpedig az esküvői Djskedés világa. Számomra ez lett a nagy kedvenc, mivel hihetetlen öröm látni az ifjú boldog párokat, és azt az érzést átélni, hogy a nagy napjukon én szolgáltatom a zenét nekik. Innen jött tehát az esküvő szó, azaz a WEDDING.

Eleinte egyedül dolgoztam, de aztán szépen lassan a felkérések számának növekedése,  illetve a véleményem szerint kitartó munka egyre inkább megteremtette a bővülés szükségességét. Esküvői DJ munkásságom során egyre többször kerültem abba a helyzetbe, hogy nemet kellett mondjak a pároknak, akik megkerestek, azért mert a Nagy Napjukra már foglalt voltam.

Ezen helyzetek elkezdtek sűrűsödni. Eközben egyre erősödött az érzés, hogy márpedig én segíteni szeretnék nekik  az életük ezen csodálatos napján.  Ez szülte  meg a gondolatot bennem, hogy bővítsem vállalkozásomat. Egyszerűen szeretek segíteni az embereknek. Inspirál, ha a munkám gyümölcsével mások Nagy Napját tehetem még szebbé.  A feladat tehát adott volt, jöhetett a neheze, a megvalósítás.

Ehhez kellett minőségi eszközpark, szállítóeszköz, és mindenekelőtt a legeslegfontosabb egy csapat, aki  a sok konténerbe zárt eszközből hétről-hétre valami különlegeset alkot. Ezt megvalósítani persze közel sem volt ilyen egyszerű. Magasra raktam a lécet. Azt mondtam, hogy akkor lesz csapat, ha találok hozzá hozzám hasonló mentalitású embereket. Mind  emberileg, mind szakmailag.  Akik azt képviselik amit én megálmodtam, ha ott vagyok, ha nem.  Akik ugyanolyan lelkesen dolgoznak a nap végén is, és persze legalább ugyanannyit mosolyognak is közben mint én. Szerencsés embernek érzem magamat, mert úgy érzem sikerült. Ezután már bátran elindulhatott a csapat, azaz a CREW.

Sikerült mert úgy érzem az, hogy egy átlagos nyári, hétvégi szombaton az ECLER WEDDING AND EVENT CREW több esküvőt is megold egyszerre a saját maximalizmusával, és profizmusával az fantasztikus eredmény. Legyen az hang-, fény, vetítéstechnika, vagy akár DJ tevékenység. Akár mindegyik ezek közül, akár egy egy részlet. Egy szertartás hangosítás, egy gyönyörű fénydekor- ami egyébként a személyes kedvencünk, egy park világítás, egy hangulatos épületszínezés fénnyel, kültéren vagy beltéren, vagy egy minőségi hangtechnika egy másik DJ-nek. Van ahol egy apróság, van ahol egy komplett esküvői háttértechnika. Ami fontos: mindent  úgy szeretünk megoldani, ahogy lennie kell, ahogy elvárható a 21. században.

Persze technikusok mellett  DJ-k is vannak a csapatban. A fent leírt gondolkodással, és az általam képviselt hozzáállással, és színvonalas szakmai felkészültséggel. Én bízok bennük, szerintem bízzon Ön is! Amit közösen Önökkel megálmodunk, annak úgy is kell lennie! Ebből nem engedünk! Az utolsó, amiről még nem tettem említést , és persze ugyanakkor nem elengedhető szó az EVENT, azaz a rendezvény.

Az eküvői szezonon kívűl egyre többször állunk helyt különböző céges és magánrendezvényeken, sportnapokon, konferenciákon, van hogy Dj szolgáltatással kiegészülve, de van, hogy  anélkül, a rendezvény teljes technikai hátterét biztosítva.  Örülünk neki, és bízunk benne, hogy ezen a téren is egyre több elégedett ügyfelünk lesz.


100%-os odafigyelés, szakértelem, odaadás , mosoly persze minőségi eszközparkkal fűszerezve , amely remélhetőleg hamarosan az Ön  esküvőjét, rendezvényét is szebbé teszi!  Ha már velünk dolgozik köszönjük, ha még nem, akkor izgatottan várjuk!

Fénytechnika

Esküvői fénytechnika

Modern

A mai 21. századi rendezvények elengedhetetlen eleme a modern technika legújabb vívmányát nyújtó fénytechnika. A fiatalos esküvői hangulat megteremtésének fontos kelléke, ami felejthetetlen élményt nyújt az ifjú pár és a násznép számára egyaránt.

Varázslatos

A színek és fények segítségével varázslatos hangulat érhető el a tánctér, az asztalok, de akár az egész épület külső és belső megvilágításával. Változatos ábrák és mozgások alkalmazhatóak a tánctéren a zenéhez és a pillanatokhoz igazítva.

Dinamikus

Az igényesen összeállított és pontosan alkalmazott fények jobban kiemelik az esküvő elemeit pl.: a nyitó- és menyasszony táncnál, vagy a tortavágáskor. A meghitt hangulat megteremtése mellett lehetőség van igazi disco fények alkalmazására is.

Maradandó

A professzionális fénytechnika segíti az esküvői fényképek és videók elkészítését. Varázslatos képi hatások érhetőek el nem csak a profi, de akár a násznép által készített amatőr képek készítésénél is. Így válik minden pillanat igazán maradandóvá.

Hangtechnika

Mert mindenkinek hallania kell a boldogító igent!

Esküvő és Rendezvény DJ

Az esküvők egyik technikai alapigénye a megfelelő hangosítás. Fontos, hogy a beszéd jól hallható legyen és a hangerő mellett élvezhető maradjon a zene és az énekesek hangzása. Ennek eléréséhez kizárólag prémium kategóriás RCF hangfalakat és többféle, a speciális igényekhez is alkalmazható mikrofonokat használok. Eszközparkommal biztosítani tudom, hogy az esküvőn ne csak a zene és beszédhang legyen jól hallható, de közben a násznép egymás közti háttérbeszélgetése is zavartalan maradjon.

A beszédeknél a zajmentes, tiszta hangzás eléréséhez kizárólag SHURE mikrofont használok. Rádiós mikrofonokat alkalmazok a mozgásban lévő személyek megfelelő kihangosítására, például a ceremónia mesterek folyamatos munkája közben és a pohárköszöntőknél. Teljes körű hangosítást biztosítok a szertartásnál, a házasságkötés közben, valamint a fellépő zenekarok illetve énekesek kihangosítását is hiba nélkül megoldom.

Nagyon fontosnak tartom a professzionális technikai hátteret, mert szerintem a megfelelő minőségű eszközökkel és pontos odafigyeléssel érhető el a tökéletes hangzás.

Zenei stílusok

Zenei táram rendkívül széles,
egészen a 60′-es évektől napjainkig szinte minden
ismert és közkedvelt sláger rendelkezésemre áll.

Stílusok

Funky / R’n’B
Rock / Rock and roll
Jazz / Soul / Swing
Retro
(magyar és nemzetközi slágerek, 1960-1990)
2000-es évek zenéi
/ Az elmúlt 10 év slágerei
Napjaink aktuális magyar és nemzetközi slágerei
Rádió slágerek
(MR2, MusicFM, ClassFM)
Disco’s hit

Modern Tánczene / Drum and bass
Követem a nemzetközi slágerlistákat
(Billboard, iTunes Music Chart, MTV Top Hits)

Előre egyeztetett igények szerint
bármilyen más stílust is meg tudok oldani.

Miért DJ egy esküvőre?

Változatos

Gondosan összeválogatott, minőségi hangzású dalok az 1950-es évektől napjainkig, eredeti változatban és különböző stílusú feldolgozásokban is rendelkezésemre állnak. Széles zenei táramat, amit kiválóan jól ismerek, remekül tudom használni a tökéletes hangulat eléréséhez.

Folyamatos

Fontos számomra, hogy a zenékkel rá erősítsek a felejthetetlen pillanatokra a nyitótánctól egészen a esküvői partyig. Éppen ezért folyamatos, szünet nélküli zenei szolgáltatást biztosítok az esküvő elejétől a végéig.

Rugalmas

Az ifjú pár egyedi igényeihez igazodva és a násznép kívánságait is figyelembe véve rugalmasan alakítom ki az esemény zenei hangulatát. Nagy figyelmet fordítok arra, hogy a vendégek apraja-nagyja megtalálja a számára kedves zenéket, így kevert, de kiegyensúlyozott zenei szolgáltatást tudok nyújtani.

The Wedding Party

Képes összeállítás Rólam és az elmúlt időszak eseményeiről.

Esküvői hangulatképek

Helyszínek, fények és technika

Kapcsolat

Várom jelentkezését!

Köszönöm, hogy végig olvasta honlapomat! További friss információkat Rólam a közösségi oldalaimon találhat:

InstagramFacebookYouTube

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal, írjon nekem üzenetet akár már most!

Ekler Sándor